Downloads


Libre office

Doe meer - eenvoudiger, sneller

LibreOffice is een krachtig officepakket; zijn duidelijke interface en krachtige functies bevorderen uw creativiteit en productiviteit. LibreOffice bundelt verschillende toepassingen, wat het het krachtigste vrije, open source officepakket maakt.

 

Openoffice

Waarom zou ik Apache OpenOffice gebruiken?

Apache OpenOffice is een toonaangevend opensource kantoorpakket voor tekstverwerking, spreadsheets, presentaties, afbeeldingen, databases en meer. Het is beschikbaar in vele talen en werkt op alle gewone computers. Het slaat alle gegevens op in een internationaal open bestandsformaat en kan bestanden van andere veelvoorkomende softwarepakketten lezen en schrijven. Het kan volledig kosteloos gedownload worden en mag voor elk doel gebruikt worden.


CCleaner

Bekroonde pc-optimalisatie

Vertrouwd en veelgeprezen door miljoenen gebruikers: CCleaner is niet zomaar het beste optimalisatieprogramma voor de pc! Opschonen gaat eenvoudig met één klik, waardoor beginners hun computer in een paar seconden kunnen optimaliseren. En het programma zit boordevol met geavanceerde functies voor de gevorderde gebruiker.


Avg antvirus

Bescherm uw eigendom met Internet Security

Wat van u is, is van u – en dat blijft ook zo. De nieuwe functies Bescherming van webcamen Bescherming tegen ransomware zorgen ervoor dat niemand uw ingebouwde camera kan gebruiken of uw bestanden zonder uw toestemming kan wijzigen.


Teamviewer

De nieuwe standaard voor beheer op afstand en ondersteuning op afstand.

De beste alles-in-éénoplossing. Koop of upgrade vandaag nog, of download de gratis versie voor persoonlijk gebruik.

Oplossingen voor een veilige, verbonden werkplek

TeamViewer ’s werelds nummer 1 merk voor externe verbindingsoplossingen. Door technologische innovaties en ene snel en veilig wereldwijd netwerk, maken wij de wereld kleiner en maken wij het mogelijk dat u echt overal ter wereld kunt werken.


Inkscape 

Voor alle ontwerpers.

Het ontwerpproces kan beginnen met doodles op een servet, een geschetste mindmap, een foto van een gedenkwaardig object of een mockup in software die echt niet zou werken om het project te voltooien. Inkscape kan u van deze fase naar een definitief, professioneel ontwerpformaat brengen dat klaar is om te publiceren op internet of in fysieke vorm.

Als u nog niet bekend bent met het maken van vectorafbeeldingen, voelt dit misschien anders, maar u zult snel blij zijn met de flexibiliteit en de kracht die Inkscape biedt. Vectorontwerp is vaak de voorkeursmethode voor het maken van afbeeldingen voor logo's, illustraties en illustraties waarvoor een hoge schaalbaarheid vereist is. De Inkscape-toepassing wordt gebruikt in een groot aantal verschillende sectoren (marketing / branding, engineering / CAD, webafbeeldingen, cartooning) en individueel gebruik.