LSC-Smart Connect Smart Led

De Smart Led van LSC-Smart Connect is een budget Smart lamp, te vergelijken met de bekende Phillipse Hue. De Smart Led van LSC-Smart Connect is zoals de meeste lampen gemakkelijk te besturen met de LSC-Smart Connect app en/of met een los verkrijgbare afstandsbediening. De Smart led werkt alleen op een 2,4 GHz wifinetwerk, iets wat ik zelf jammer vind, omdat mensen tegenwoordig ook of juist alleen maar een 5 GHz netwerken huis hebben. Voordat u zelf een van deze lampen wilt aanschaffen, kijk dan eerst welk wifinetwerk u in huis heeft . Dit kunt u terug vinden op uw  router. Het positieve is dat de Smart Led geen gebruik maakt van een hub. De Smart Led is ook te besturen via Amazon Alexa en Google Assistant. Hierbij wordt wel aangeraden de lampen een korte naam te geven in het Engels. Een nadeel voor IPhone gebruikers er is geen ondersteuning met Siri of Apple Home-kit. De Smart Led is 806 Lumen 9 Watt en E27 fitting met een A+ energie label. Met een afmeting van diameter 60MM en een lengte van 120MM. Ook zou de lamp 15.000 uur brandtijd hebben en 10.000x aan en uit kunnen. Al met al een prima Smart lamp met een Prijskaartje van €8,95 bij de Action. Er zijn meerdere soorten Smart lampen verkrijgbaar, namelijk in gold licht en in RGB (RED GREEN BLUE) ook zijn er meerdere fitting maten en lamp vormen. LSC-Smart Connect heeft nog meer op de markt zoals een smart stekker, bewegingssensor, afstandsbediening voor de lampen en raam beveilig.De prijzen liggen tussen €7,95 tot de €19,95.

 

Even de plus en minpunten bij elkaar:

+ Prijs.

+ Licht is mooi helder warm.

+ Geen hub nodig.

+ Zeer makkelijk te instaleren.

 

- Alleen te gebruiken met 2,4 wifinetwerk.

- Werkt soms met een vertraging.

 

Een mooie lamp met een prima prijs, zeker een aanrader!

 

Installatie van de Smart Led is simpel. Instaleer de app voor Apple of Android. Maak een account, voeg de lampen 1 voor 1 toe. De app is duidelijk en dit kan eigenlijk niet fout gaan.

 

Bij het kopen van deze lamp heb ik tegelijk tijd ook een Smart Ceiling Light gekocht, ik zal hiervan ook een review schrijven, en jullie laten zien hoe de installatie werkt.