Over ons


Wie is Van Der Velden IT?

Van Der Velden IT is een eenmansbedrijf, die mensen helpt zicht te redden in de heden daagse technologieën. Denk hierbij aan hulp met uw smartphone (mobiele telefoon), tablet en/of computer/laptop. Hoe onderhoud ik al mijn apparaten? Zodat ze langer mee gaan, en goed beveiligt blijven. Vaak zoals ik het mee maakt vanuit eigen ervaring, doen mensen onvoldoende aan onderhoud aan hun computer, door dat er gebrek is aan onvoldoend kennis en tijd. Ook voer ik reparaties uit aan computers en/of laptop's. Op onze pagina Diensten kunt u zien welke diensten ik kan leveren. Omdat Van Der Velden IT voor nu een parttime onderneming is. Zal het voorkomen dat ik u niet altijd direct zou kunnen helpen. Ik probeer wel mijn uiterste best voor u te doen. En hoop ik dat Van Der Velden IT uitgroeit tot een groter bedrijf en dat kan door jullie!

 

Waarom Van Der Velden IT?

Waarom Van Der Velden IT? Is dat zo speciaal dan? Nee, het feit is dat Van Der Velden IT een eenmanszaak is, en niet uit is om geld te verdienen. Mijn nummer 1 belang is dat mijn klanten 1 op 1 goed geholpen worden. Ik ben al vanaf jong af aan bezig geweest met de hedendaagse technologieën, om problemen voor anderen op te lossen. Mensen te helpen en te laten begrijpen dat sommige acties voordelen en/of nadelen kunnen hebben. Van Der Velden IT zal altijd blijven leren en zijn kennis doen laten groeien. Ook al heb ik vaak een antwoord op het probleem, ook ik kan niet alles weten.

 

De toekomst.

Wat er gaat gebeuren in de toekomst weet niemand. Maar voor nu ligt de focus op het beveiligen en verbeteren van alle uw apparaten, en het helpen van mensen in omgang met hun apparaat. Ideeën zijn altijd welkom, mocht u een idee hebben waar u van denkt hier kun u meerderen mensen mee helpen, hoor ik het graag van u. Kom alles te weten over aanbiedingen, info en andere leuke acties. Dit kunt u doen door geregeld op de site een kijkje te nemen, of door mij te volgen op social media.