Een eigen website?

Het idee om voor u zelf te beginnen, maar je wilt in het begin zoveel mogelijk tegen zo weinig mogelijk, dan zit u hier goed. Professionele websites tegen een lage prijs. Dan bent u bij Van der Velden IT bij het juiste adres. Als nieuw komen op de markt wilt Van der Velden IT u zo goed mogelijk helpen.

De kosten van een eigen webshops bedragen €250 hiervan zitten hosting en server kosten voor 1 jaar bij inbegrepen.

 

Een eigen webshop?

Van der Velden IT levert ook webshops opmaat. Altijd al een eigen webshop willen hebben? Dan zit je hier goed. Net als een website kan Van der velden IT ook webshops maken. 

De kosten van een eigen webshops bedragen €350 hiervan zitten hosting en server kosten voor 1 jaar bij inbegrepen.

 

Fotografie en grafische ontwerpen.

Alle fotografies en  grafische ontwerpen worden uitgevoerd door Van der Velden IT. Ook het bewerken word gedaan met de beste programma's die er zijn. Mocht er een geval voor komen dat dit niet door Van der velden IT gedaan kan worden, word in overleg een fotograaf of grafische ontwerper in handen genomen.

 

Waarom zo ik kiezen voor Van der Velden IT? 

Van der Velden IT levert een goed en eind resultaat tegen een scherpe lage prijs, ook dat daar in tegen uw website snel geleverd kan worden. Maar waarschijnlijk het alle belangrijkste is dat u beslist wanneer het voor u klaar is. Verder kan Van der Velden IT een mooi verhaal neer zetten, maar u kunt het beter met eigen ogen mee maken.

 

Interesse in uw eigen website maak dan snel een afspraak! 

 

Portfolio.

Bekijk hier welke sites van der velden IT gemaakt heeft.

- www.de3sprong.nl